Crònica 13/08/2011

Qui són els saquejadors? 796 ja han comparegut

Eva Ontiveros
2 min
Qui són els saquejadors?  796 ja han comparegut

LondresDes que els aldarulls van començar dissabte passat s'han arrestat 1.600 persones al Regne Unit, 1.000 d'elles a Londres. Però quin és el perfil dels detinguts?

Dos germans de 15 i 14 anys

Aquest joves de Manchester no poden ser identificats per ser menors d'edat. Van ser entregats per la seva pròpia mare, que es pensava que estaven a una barbacoa i va quedar horroritzada quan els va veure per la televisió destrossant el centre comercial a Salford (Manchester). El més jove va dir al jutge: "Francament és el pitjor, la cosa més estúpida que he fet mai".

Chelsea Ives, de 18 anys.

La jove esportista és acusada de tirar totxanes a un cotxe de la policía a Enfield (Londres), de dos casos de robatori i de desordre amb violència.

Charlie i Mario, de 18 anys

Després de jugar a futbol dilluns a la nit amb el seu club juvenil van decidir unir-se als disturbis. Burton va dir al jutge que "estava engrescat i volia causar estralls". En el cas de Quirssaca "volia crear caos". Tots dos van fer destrosses importants a Sloane Square, on Quirssaca va robar roba d'Hugo Boss per un valor de més de 1000 pounds

Daniel Bell, de 30 anys.

Un judge de Manchester va dir a Bell que el seu cas era "possiblement el més menyspreable i vil que he vist avui. T'hauria de caure la cara de vergonya". I es que Bell va ser enxampat sortint d'una botiga d'electrodomèstics robant una caixa de donacions per a enfermeres que tracten a pacients de càncer. Contenia monedes per un valor de 50 lliures.

Dane Williamson, de 18 anys.

Acusat de crear desperfectes per un valor de 319.000 lliures després de cremar una botiga de roba "Miss Selfridge" a Salford (Manchester).

Gary Herriot, de 47 anys.

Va admetre robar joies d'una botiga malmesa pels disturbis per un valor superior a les 1.000 lliures a Manchester. Herriot té 126 condemnes anteriors per robatori.

Regina Appiah, de 25 anys.

Una assistent social de Londres acusada de rebre 4 aparells de televisió robats a Londres. Corre el risc de ser expulsada de la feina i perdre la custòdia de la seva criatura de 2 anys.

stats