Música
Cultura 12/09/2012

Antònia Font, Cat Power, Mark Lanegan Band i Redd Kross, al Primavera Club

L'edició d'hivern del Primavera Club celebrarà la setena edició del 6 al 8 de desembre a Barcelona, i el 7 i 8 de desembre a Madrid. Comptarà també amb bandes com The soft moon, Swans, Ariel Pink's Haunted Graffity, The vaccines i el programa especial La alineación de Los planetas, amb Los planetas, Triangulo de amor bizarro, Fernando Alfaro, Sr Chinarro i La bien querida

Ara
1 min
Antònia Font tancaran la gira del disc Lamparetes al festival Foramuralla de Vic,  dues setmanes abans de tocar al Mercat de Música Viva.

BarcelonaEl San Miguel Primavera Club, l'edició d'hivern del Primavera Sound celebrarà la seva setena edició del 6 al 8 de desembre, mentre que a Madrid comptarà amb un dia menys (del 7 al 8 de desembre) i una programació més reduïda. Les actuacions es repartiran enguany pel Sant Jordi Club, el Mercat de les Flors, la Sala Apolo i [La 2] de l'Apolo.

Encapçalen les confirmacions la cantautora nord-americana Cat Power, que defensarà el seu nou àlbum 'Sun', els mallorquins Antònia Font, que també presentaran el seu proper àlbum 'Vostè és aquí', i el cantautor nord-americà –i excantant de Screaming Trees– Mark Lanegan, que visitarà Barcelona amb la seva banda. També s'hi podrà escoltar el 'power pop' dels reactivats Redd Kross, el 'post-punk' de The soft moon i el l''indie pop' dels britànics The vaccines. Els reunificats Swans, liderats per Michael Gira, portaran al festival el seu elèctric 'post-punk' i presentaran un nou treball discogràfic, 'The Seer', mentre que Ariel Pink's Haunted Graffiti faran sonar el seu pop 'lo-fi'.

El Primvera Club inclourà també un programa especial anomenat 'La alineación de Los planetas', en què hi participaran el grup de Granada juntament amb formacions de l''indie' estatal com Triángulo de amor bizarro, Fernando Alfaro, Sr Chinarro i La bien querida. Noms com els de Bremen, Cats on fire, Crocodiles, The field, James Holden, The monochrome set, Renaldo & Clara i molts més completaran la programació del festival.

stats