ART
Cultura 04/09/2012

Carmen Cervera diu que el seu "somni" és veure les seves obres "al costat del MNAC"

La baronessa Thyssen vol cedir la seva col·lecció perquè s'exposi al pavelló Reina Victòria Eugènia, a Montjuïc

Ara / Efe
1 min
Carmen Cervera a l'exposició de Sant Feliu de Guíxols / ACN

BarcelonaCarmen Cervera, baronessa Thyssen, ha assegurat que el seu "somni" és veure els quadres de la seva col·lecció particular "al costat del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), al pavelló Reina Victòria Eugènia". "Seria meravellós. És el que vull", ha dit Cervera en declaracions a RAC1. La baronessa espera veure "aviat" diversos centenars de quadres de la seva col·lecció a l'esmentat pavelló, que es troba al vessant de la muntanya de Montjuïc.

Jaume Ciurana, tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, havia dit el mes de juny passat que hi havia un acord per facilitar la instal·lació de la col·lecció Carmen Thyssen, però va dir també que no volia gastar-se "ni un euro" per adquirir o llogar les obres. En aquest sentit, la baronessa ha remarcat que no vol vendre "cap quadre", tan sols cedir-los, però no ha aclarit quina quantitat demana a canvi de la cessió.

"No vendria cap quadre dels meus. Només n'he venut un i no estava lligat a la meva col·lecció. El vaig vendre perquè em feia falta. Si Déu vol, espero no haver de vendre cap quadre mai més", ha dit Cervera.

stats