ART
Cultura 31/05/2012

La Generalitat vol exhibir obres de Carmen Thyssen als nous pavellons del MNAC

El museu negocia apropiar-se de dos pavellons de la Fira de Barcelona, on col·locaria les noves obres de la col·lecció de la baronessa

Efe
1 min

BarcelonaEl Departament de Cultura de la Generalitat negocia amb la baronessa Carmen Thyssen ampliar l'exhibició d'obres de la seva col·lecció a Barcelona, per la qual cosa s'habilitaria un dels dos nous pavellons que el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) vol utilitzar i que pertanyen a Fira de Barcelona.

Segons ha confirmat el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, als diaris 'El Punt Avui' i 'La Razón', la baronessa Thyssen ha mostrat el seu interès a ampliar la presència de la seva col·lecció a Barcelona amb noves obres de pintors catalans i estrangers en un espai més gran del que actualment ocupa al MNAC.

Fonts consultades pels dos diaris apunten que un dels dos pavellons situats al costat del Palau Nacional de Montjuïc, que s'haurien d'incorporar aquest estiu a l'espai expositiu del MNAC, albergarà la col·lecció ampliada de Carmen Thyssen.

En principi, aquesta negociació no afectaria el projecte de Centre d'Art de Pintura Catalana Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

stats