Música
Cultura 28/07/2012

Charlie Watts: "Després de cada gira necessito perdre de vista Ron Wood durant un parell d'anys"

El bateria de The Rolling Stones confessa que quan no toca amb els seus companys de la banda prefereix tenir-los ben lluny

Ara
1 min

BarcelonaEn una entrevista a la revista Classic Rock, Charlie Watts va confessar el que més o menys ja és vox populi sobre la seva relació amb la resta d'integrants de The Rollings Stones: que quan acaba les gires prefereix perdre'ls de vista.

"Els 'tours' tenen una durada de dos anys, així que durant tot aquest temps estic convivint amb Ron Wood, de manera que quan acaba la gira necessito perdre'l de vista durant un parell d'anys", explica el veterà músic de la banda.

Watts també comenta a l'entrevista que la banda seria ara incapaç de replicar el ritme d'activitats que tenia durant els anys 60 i 70, quan en un any giraven pel Regne Unit, després pels Estats Units, enregistraven un disc i tornaven fer concerts al Regne Unit."Llavors passàvem tota l'estona junts, no arribàvem a tenir ni un mes de vacances. Érem joves. I més fotogènics, per ser honestos. No crec que Keith vulgui avui dia que ningú el fotografii a les dues de la matinada", comenta.

stats