Cultura 19/03/2012

L'exposició 'Miró. L'escala de l'evasió' tanca amb 236.067 visitants

Entre el 16 d'octubre i el 18 de març, una mitjana de 1.788 visitants van acudir a la Fundació Joan Miró per veure la mostra

Ara
1 min
És la primera vegada que Missatge d'amic , que Miró va dedicar a l'escultor Alexander Calder, es pot veure a Barcelona.

Barcelona'Joan Miró. L'escala de l'evasió', l'exposició organitzada per la fundació de l'artista i la Tate Modern de Londres, va tancar ahir les portes a la Fundació Joan Miró amb un total de 236.067 visitants. La mitjana se situa en 1.788 visitants diaris.

L'exposició, que ara viatjarà a la National Gallery of Art de Washington, on es podrà veure a partir del 7 de maig de 2012, repassa en clau política la trajectòria de l'artista català i inclou obres tan emblemàtiques com 'La masia', 'Cap de pagès català', 'Natura morta del sabatot, obres de les sèries 'Constel·lacions' i 'Barcelona' i el tríptic 'Blau'.

L'exposició va ser concebuda pels comissaris de la Tate Modern, Matthew Gale, Marko Daniel i Kerryn Greenberg en col·laboració amb Teresa Montaner, conservadora de la Fundació Joan Miró de Barcelona. Hi van col·laborar com a assessors Vicent Todolí, exdirector de la Tate Modern, i Rosa Maria Malet, directora de la Fundació Joan Miró.

stats