Cultura 19/05/2011

El segon disc de Manel ja és disc d'or

'10 milles per veure una bona armadura' ven més de 30.000 exemplars en 8 setmanes. És la segona vegada que el quartet Barceloní, que només ha editat dos discos, rep aquesta distinció

Redacció
1 min

El segon treball de Manel, 10 milles per veure una bona armadura (2011), és disc d’or després de vendre més de 30.000 còpies en un temps rècord: 8 setmanes.

El quartet va aconseguir, a la primera setmana, ser el número 1 de vendes oficials a Espanya amb un disc cantat en català. Va mantenir-se en aquest podi durant dues setmanes seguides i a partir de la tercera, ha estat situat entre la posició 1 i la 6. Avui segueix a la sisena posició dels discos més venuts a Espanya, segons les dades oficials de vendes de Promusicae.

Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé assoleixen una nova fita històrica amb les seves cançons i han aconseguit sumar el seu segon disc d’or. Amb Els millors professors europeus (2008) ja van aconseguir aquesta distinció el setembre del 2010. Del primer treball n'han venut 40.000 exemplars.

Després de tocar aquesta setmana dos dies a Madrid, amb totes les entrades exhaurides, Manel segueixen presentant en directe el seu nou disc per tota Catalunya i a ciutats com Mallorca, València, Bilbao, Vitòria, Saragossa i Madrid. A pràcticament totes les sales ja fa setmanes que no queden localitats. Podeu consultar les dates de la gira al web del grup.

stats