MÚSICA
Cultura 02/11/2011

Noel Gallagher presentarà el debut sol a Barcelona

L'ex-Oasis estrenarà en directe a Barcelona el seu projecte en solitari, 'Noel Gallagher's High Flying Birds', el 4 de març a Razzmatazz

Ara
1 min
Noel Gallagher

BarcelonaNoel Gallagher, meitat dels extingits Oasis, estrenarà en directe a Barcelona el seu projecte en solitari, Noel Gallagher's High Flying Birds, el 4 de març a Razzmatazz, segons ha informat la promotora LiveNation. Les entrades surten a la venda dimecres 9 de novembre.

El grup dels germans Gallagher es va dissoldre l'agost de 2009 perquè, segons va afirmar Noel, ja no podia treballar més amb el seu germà Liam. Noel Gallagher's High flying birds recorda en molts moments Oasis, perquè, a banda de tocar-hi la guitarra solista, Noel va ser el compositor principal del grup. De fet, Noel va signar totes les cançons dels tres primers discos d'Oasis, els millors de la trajectòria del grup.

Noel Gallagher's High flying birds va ser una de les entrades més potents de la setmana passada a la llista de vendes de discos espanyola que elabora Promusicae, l'agrupació majoritària de segells discogràfics de l'Estat. El nou projecte en solitari de l'ex-Oasis va entrar directe al 15 amb l'edició estàndard i al 56 amb l'edició de luxe.

Gallagher té previst editar un altre disc el 2012 en col·laboració amb Amorphous Androgynous, projecte de rock psicodèlic del duo britànic de música electrònica The Future Sound of London. Caldrà veure aleshores si es distancia del so d'Oasis.

stats