EXPOSICIÓ
Cultura 18/09/2012

La Barcelona de Pilarín Bayés, en una exposició a la Sala Ciutat

Es publica el llibre 'Petita història de Barcelona' escrit per Eva Piquer que recull els esdeveniments més importants que han passat a la ciutat

Ara / Acn
1 min
Pilarín Bayés a l'exposició que li dediquen

BarcelonaDesprés de la mostra 'Pilarín, 50 anys dibuixant per a tots' al Palau Robert, la dibuixant Pilarín Bayés (Vic, 1941) ha inaugurat aquest dimarts l'exposició 'Pilarín i Barcelona' a la Sala Ciutat de l'Ajuntament de la capital catalana, que es podrà veure fins al 2 de novembre. La mostra recull prop de 50 quadres amb dibuixos originals en què Barcelona és la gran protagonista i que han servit per a il·lustrar un nou llibre de l'Editorial Mediterrània en què la ninotaire ha estat treballant tot l'estiu.

'Petita història de Barcelona' ha estat il·lustrat per Bayés i té textos de la periodista Eva Piquer. El llibre descriu els principals esdeveniments que ha viscut Barcelona en la seva història a través de les vivències d'un nen de 10 anys, l'Abel, que ha d'ajudar la seva germana gran a fer un treball d'investigació sobre la història de la ciutat. A partir d'aquí, els dos germans recorren llocs emblemàtics i històrics de Barcelona, com la catedral, la plaça Sant Jaume, la plaça Catalunya, la Sagrada Família, el Parc Güell, el Mercat de la Boqueria o el port.

stats