CINEMA
Cultura 15/08/2011

Portes obertes a l’escola de 'Harry Potter'

Els escenaris de l’exitosa saga d’aventures protagonitzada pel mag anglès Harry Potter es podran visitar a partir de la primavera

Redacció
1 min
Imatge del cartell de la segona adaptació cinematogràfica de Harry Potter

BarcelonaEls milions de fans de la saga de Harry Potter que hi ha arreu del món podran visitar des de la primavera els escenaris originals on es van rodar les pel·lícules, als estudis Leavesden del barri de Watford, al nord de Londres, segons publica el diari anglès The Guardian.

La visita The Making of Harry Potter (Com es va fer Harry Potter) recorrerà els 14.000 metres quadrats de l’estudi de rodatge i oferirà una visió interior de les particularitats dels escenaris, segons van anunciar aquest cap de setmana dues de les estrelles de la saga, Warwick Davis i Evanna Lynch, en un acte a l’O2 Arena de Londres. Les entrades es posaran a la venda el 13 d’octubre i les visites començaran a la primavera.

Els fans podran caminar pel Gran menjador on es fan les reunions importants de Hogwarts, l'escola de màgia, i visitar l’oficina de Dumbledore, entre altres localitzacions.

stats