Música
Cultura 02/02/2011

Els Rolling Stones podrien tornar a la carretera aquest any

Keith Richards anuncia que la banda està preparant un nou disc

Redacció
1 min
The Rolling Stones

BarcelonaEls rumors que els Rolling Stones tornaran a la carretera l'any 2011 pel seu cinquantè aniversari cada vegades són més forts. La darrera setmana, en una web vinculada amb el festival de Glastonbury (www.pilton.com) hi va aparèixer el logo de la banda, un fet que ha atiat els rumors que la banda podria encapçalar el proper festival, que se celebrarà a Sommerset (Regne Unit), del 22 al 26 de juny.

En les rondes d'entrevistes promocionals que va fer Keith Richards per la seva autobiografia Vida, va declarar a la BBC que “tothom està preparat per sortir a la carretera”. I no només això. La banda podrien estar treballant ja en un nou disc: “Després de tants anys treballant junts, tenim molt material inacabat que vam haver de deixar fora del darrer disc. Conec a Mick, i és un compositor molt prolífic”, va continuar Richards. “Tinc idees i les començarem a posar juntes el mes de gener. Tenim ganes de treballar”.

S'espera que la hipotètica propera gira dels Rolling Stones sigui una de les més lucratives en la història de la música pop.

Els Stones també són noticia pel plet que manté la seva promotora Live Nation, i el seu expresident Michael Cohl, pels drets d'organitzar una nova gira de la banda.

stats