Cultura
Cultura 28/06/2011

La mansió de Zsa Zsa Gabor a Beverly Hills, en venda per 15 milions de dòlars

L'actriu es recupera de pneumònia en una casa més petita i segura, com ha explicat el seu novè marit. A més de vendre la casa, la parella es planteja subhastar objectes de valor per compensar les despeses mèdiques

Redacció
1 min

BarcelonaZsa Zsa Gabor ha decidit vendre la seva mansió de Bel Air per 15 milions de dòlars. L'interès per vendre la casa amb piscina on l'actriu es banyava despullada cada matí i on va rebre personatges com els Bush, Henry Kissinger, Frank Sinatra o Elizabeth Taylor es va intensificar després que Gabor fos hospitalitzada per pneumònia al mes de maig.

La mansió d'estil francès, ubicada en un dels turons de l'àrea de Los Angeles i amb vistes al mar, va ser construïda el 1955. Té vint-i-vuit habitacions, una sala d'estar amb una xemeneia antiga, un menjador de grans dimensions, quatre dormitoris i cinc banys en més de 1.900 metres quadrats de superfície. Gabor va adquirir la casa, en què va viure l'aviador Howard Hughes i possiblement també Elvis Presley, per 250.000 dòlars el 1971.

Frédéric Prinz von Anhalt, el novè marit de Gabor, ha explicat que l'objectiu ha estat traslladar l'actriu a un espai "més petit i segur", com recull The Guardian. A més de la casa, la parella es planteja subhastar vestit, abrics antiguitats i altres objectes de valor per sanejar les despeses mèdiques causades pels problemes de salut de l'actriu, de 94 anys, que es recupera de pneumònia i a principis d'any va patir l'amputació d'una cama.

stats