MÚSICA
Cultura 14/03/2011

A la venda les entrades per a dos concerts més de Manel al Romea

Demà surt a la venda el nou disc, que avui es pot comprar a iTunes, així com les entrades dels dos concerts extra que el grup farà els dies 21 i 22 d'abril a Barcelona

Redacció
1 min
El grup Manel

BarcelonaTotes les dates per als primers concerts de Manel a Catalunya, amb l'única excepció de Vilanova de Bellpuig (Lleida), estan exhaudires des de fa setmanes. Fins al juliol, al PopArb, no hi ha concerts amb entrades a la venda al territori català (a Sevilla, Palma i València, sí). Els dos concerts que havien de fer al Romea el 17 i 18 d'abril també es van exhaurir en qüestió d'hores divendres passat, però avui s'han posat a la venda (al Telentrada) dues noves dates, el 21 i 22 d'abril, segons ha informat el grup per Twitter i Facebook.

Demà surt a la venda el nou disc 10 Milles per veure una bona armadura, però ja es pot comprar a iTunes en avançament. Divendres passat el grup va anunciar que es posaven a la venda les entrades per als concerts dels dies 18 i 19 d’abril, que es van exhaurir en qüestió d’hores. El grup comunicarà mitjançant el seu Facebook i el Twitter que avui dilluns es posaran a la venda al Telentrada les entrades per als concerts dels dies 21 i 22 d’abril. Adjunten comunicat de premsa.

stats