FUSIONS DE CAIXES
Economia 31/03/2011

Cajastur considera viable el Banco Base amb només tres caixes i sense la CAM

Argüelles ha apostat per ser "prudent i caut" i esperar als estudis tècnics, un cop que s'hagi rebutjat el procés de segregació de l'activitat financera de la caixa i els acords per delegar competències i facultats

Efe
1 min

GijónEl vicepresident primer de Cajastur, Santiago Martínez Argüelles, ha dit avui que "inicialment", pot funcionar una solució del Banco Base format per només tres caixes d'estalvis, després de l'exclusió de la Caja Mediterráneo (CAM).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A preguntes dels periodistes, el regidor de l'Ajuntament de Gijón ha afegit que el següent pas és que tant l'entitat asturiana com Caja Cantabria i Caja Extremadura es mirin a sí mateixes per veure si superen els requisits legals i les posicions de solvència.

En el cas de Cajasur, les dades són "encoratjadores", encara que ha de desenvolupar-se un anàlisi i remetre les solucions previstes al Banco de España per comptar, posteriorment, amb les decisions dels òrgans d'administració i govern de les tres caixes, ha considerat.

Argüelles ha apostat per ser "prudent i caut" i esperar als estudis tècnics, un cop que s'hagi rebutjat el procés de segregació de l'activitat financera de la caixa i els acords per delegar competències i facultats.

stats