Aerolínies
Economia 28/03/2011

Barcelona inaugura vols directes amb São Paulo i Miami

Singapore Airlines i Spanair connectaran el Prat per primer cop amb el Brasil. Iberia torna a operar vols transoceànics des de la capital catalan a partir de demà

Agències
2 min

BarcelonaL'aeroport del Prat inaugura aquesta setmana dos vols intercontinentals que connectaran Barcelona amb Miami, als Estats Units i São Paulo, al Brasil. Aquests dos nous vols se sumen a les 25 rutes transoceàniques que ja s'han operat des de la capital catalana durant la temporada d'hivern.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Singapore Airlines inaugura avui el seu vol directe Barcelona-São Paulo, que realitzarà en codi compartit amb Spanair i que és la primera connexió directa amb el Brasil. Aquest vol cobrirà la ruta Singapur-Barcelona-São Paulo i es farà tres vegades a la setmana amb un Boeing 777-300-R, amb 228 seients en classe econòmica, 42 en Business i 8 en First Class. A causa de la posada en funcionament d'aquest nou vol, la ruta Barcelona-Singapur s'operarà sense escala a Milà tres vegades a la setmana, cosa que permetrà reduir en més de dues hores el temps de vol.

A partir del dia 19 de juny, Singapore Airlines tindrà un competidor en aquesta ruta, ja que Iberia inaugurarà el seu vol directe Barcelona-São Paulo, que tindrà dues freqüències setmanals. Aquests vols, que també seran operats amb un Airbus 340/300, sortiran els dimecres i diumenges des de la Terminal 1 de l'aeroport del Prat a les 21.00 hores i arribaran a São Paulo a les 03.30 hores, mentre que la tornada es farà els dilluns i els dijous a les 13.50 hores i aterraran al Prat cap a les 05.40 hores.

Iberia connecta Barcelona i Miami

D'altra banda, Iberia tornarà a operar vols transoceànics des del Prat a partir de demà, dimarts 29, quan un avió de la companyia surti de l'aeroport de Barcelona rumb a Miami. Els últims anys, l'aerolínia ha anat reduint la seva presència al Prat fins a operar només l'actual connexió Barcelona-Madrid i ha derivat els seus vols a la seva filial de baix cost, la nova Vueling, abans Clickair.

Cada setmana sortiran des de Barcelona tres vols amb destí Miami, els dimarts, divendres i dissabte a les 13.30 hores, i aterraran a Miami a les 18.10 hores. Els vols de tornada sortiran de Miami a les 19.45 hores i arribaran a Barcelona a les 11.00 hores i seran operats amb avions Airbus A340/300, amb capacitat per a 254 places, de les quals 36 són en Business Plus, que permeten disposar d'un espai més gran entre files.

stats