ECONOMIA
Economia 08/05/2013

El RACC vol unificar el model de distribució d'assegurances amb Agrupació Mútua

També aprofitarà per canviar la gestió de l'agència de viatges després de la fallida d'Orizonia. Negocia amb Barceló i altres grups del sector

T.g.
1 min

BarcelonaEl director general del RACC, Josep Mateu, ha explicat aquest dimecres que un cop integrada Agrupació Mútua, després dels canvis societaris i l'ampliació de capital realitzada, "ens plantegem canviar el model de distribució d'assegurances per augmentar la implicació entre els agents i els corredors d'assegurances del grup. Agrupació Mútua, l'entitat que el RACC va comprar l'any passat amb una aliança amb Crédit Mutuel, ja ha preparat un quadre mèdic per tot Espanya, especialment en l'assistència dental". Mateu va afegir que Agrupació Mútua traslladarà a Sant Cugat la seu social ubicada a la Gran Via de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Josep Mateu, que ha fet aquestes declaracions després d'una conferència pronunciada a l'escola de negocis Esade, també ha parlat dels canvis que hi haurà en l'activitat de l'agència de viatges. La crisi financera d'Orizonia, el soci que gestionava aquest negoci, "ens ha fet repensar el model, perquè el sector turístic està canviant. Potser no hem de tenir tantes agències (el RACC en té 30) i aprofitarem que busquem un nou soci per redimensionar-ho tot cap una fórmula més 'online' i amb oficines més especialitzades".

stats