Ajudes laborals
Economia 22/08/2011

Espanya és el segon país de la UE on més ciutadans han rebut ajudes europees per trobar feina

9.567 treballadors espanyols que han perdut la feina per la crisi rebran un total de 36,4 milions d'euros del Fons Europeu d'Ajudes a la Globalització, xifra només superada per Irlanda.

Redacció
1 min

Brussel·les p { margin-bottom: 0.21cm; } Segons l'informe anual del Fons Europeu d'Ajudes a la Globalització, Espanya és el segon país de la UE, després d'Irlanda, on més treballadors que han perdut el seu lloc de treball han rebut ajudes europees per a contribuir a la reinserció laboral.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les dades destaquen que 9.567 treballadors espanyols que han perdut la feina en sectors com l'automoció, el sector tèxtil o la indústria ceràmica rebran un total de 36,4 milions d'euros del fons europeu entre el gener del 2007 i el juliol del 2011. D'aquesta quantitat, 34,8 milions ja han estat desemborsats pel fons europeu i 1,6 milions es troben pendents de rebre després que el govern espanyol sol·licites una ajuda al juliol d'aquest any per tractar de reinserir els treballadors del sector de la construcció a la Comunitat Valenciana.

stats