Economia 29/06/2012

Un inversor nord-americà sondeja projectes i 'start-ups' catalanes per invertir-hi 50 milions

Un fons nord-americà envia un representant al Fòrum Impulsa a Girona per entrar en contacte amb emprenedors i estudiar possibles inversions

Elena Freixa
1 min
Milionari

GironaEl Fòrum Impulsa de Girona ha despertat l'interès d'un fons d'inversió nord-americà, disposat a invertir fins a 50 milions d'euros en projectes i 'start-ups' catalanes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat el responsable del comitè organitzador de la trobada, Josep Lagares, un representant del fons va posar-se en contacte amb ells per acreditar-se i participar en la marató de trobades bilaterals amb emprenedors que es duen a terme en paral·lel amb el fòrum.

La plataforma de contactes, que tindrà continuïtat més enllà de la jornada d'avui, vol casar idees i empreses joves de l'àmbit de l'emprenedoria social, cultural, científica i tecnològica amb capital interessat a donar-los suport i tirar-les endavant.

El fons d'inversió interessat, amb seu a Washington, té una cartera molt focalitzada en les joves empreses tecnològiques, biomèdiques i científiques, segons Lagares, que no ha facilitat la identitat de l'inversor.

stats