La Marató de TV3
Especials 18/12/2011

La primera actualització del marcador de 'La Marató' deixa una xifra de 406.631 euros

Xavi Coral i Espartac Peran presenten fins a la matinada la 20a edició del programa solidari de TV3, dedicada a recaptar fons per a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits

Albert Castellví
2 min
Xavi Coral i Espartac Peran presenten 'La Marató' de TV3

BarcelonaA les 10.00 del matí ha començat, puntualment, la vintenta edició de La Marató de TV3, que recaptarà fons que es destinaran a projectes científics de recerca sobre la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits. Pocs minuts després ja s'ha fet la primera actualització del marcador, que l'ha situat en 406.631 euros, provinents, segons ha explicat Espartac Peran, de les aportacions dels patrocinadors i dels premis que, durant l'any, han rebut TV3 i Catalunya Ràdio. Fins més enllà de la 1.00 de la matinada, Peran i Xavi Coral presenten aquest programa solidari que una vegada més ha mobilitzat es entitats d'arreu del país, que durant la jornada d'avui organitzaran més de 1.600 activitats populars que contribuiran a engreixar el marcador final.

Durant tot el dia, aquestes activitats centraran gran part de l'atenció del programa, que també comptarà amb nombroses actuacions de diversos artistes i grups musicals, com Teràpia de Shock, els Catarres, Andrea Motis, Sílvia Pérez Cruz o Sergio Dalma, que interpretarà el tema Em dónes força acompanyat de l'Escolania de Montserrat. També passaran pel plató 1 de TV3 els actors dels musicals Els miserables, Cop de rock i Forever King of Pop, que posaran un punt final espectacular al programa, i moltes cares conegudes de diversos programes de la cadena pública.

La Marató va aconseguir l'any passat la seva xifra rècord de recaptació, amb 8,7 milions d'euros. Entre les 19 edicions celebrades fins ara, la xifra global s'aproxima als 98 milions.

Podeu llegir l'entrevista als dos presentadors de La Marató, Xavi Coral i Espartac Peran, a l'ARA Premium.

stats