Especials 15/07/2011

Esplugues de Llobregat commemora els 10 anys de Correllengua

Ho celebra amb una exposició sobre el Correllengua i una altra sobre Pere Quart

Redacció
1 min
Correllengua a Esplugues

Esplugues de LlobregatEl dijous 14 de juliol la flama del Correllengua 2011 va arribar a Esplugues de Llobregat fet que suposa el desè Correllengua que ha tingut lloc a Esplugues. Per això, s'han obert dues exposicions que comparteixen espai al vestíbul de la biblioteca Pare Miquel del municipi. D’una banda, l’exposició 10 anys de Correllengua a Esplugues que recorre de forma visual el que han estat els Correllengües que van des de l’any 2002 al 2011. De l’altra, l’exposició sobre Joan Oliver, Pere Quart, un passeig per la vida i obra del poeta, narrador, dramaturg i traductor sabadellenc.

10 anys de Correllengua a Esplugues és una exposició modesta, però plena de continguts i, sobretot, amarada de l’esforç, la il•lusió i la feina feta del 2002 al 2011. La inauguració d’aquestes exposicions va ser un bon moment per recordar i agrair els esforços de tanta gent durant aquest deu anys. Ambdues exposicions romandran a la biblioteca fins al 15 de setembre.

L'altra exposició, Joan Oliver, l’home / Pere Quart, el poeta és un treball excel•lent i equilibrat que manté una extraordinària harmonia entre els diferents elements que el componen. La música, la veu, el recitat, el cant, el guió artístic, els poemes escollits i la perfecta compenetració entre ambdós intèrprets fan del recital un autèntic luxe per als sentits.

Calatayud i Monera tenen la gran virtut de fer-nos viure i reviure els poemes. S’estableix una comunicació entre artistes, públics i poeta que provoca que durant els 50 minuts que dura el recital ens sentim, no només receptors del missatge poètics, sinó alhora copartícips d’aquest missatge.

stats