Especials 03/04/2012

Els Mossos deixen en llibertat la persona amb cadira de rodes arrestada durant la protesta pels detinguts del 29-M

L'home participava en una manifestació per l'alliberament dels detinguts i empresonats pels incidents del dia de la vaga general

Agències
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han posat en llibertat a primera hora d'aquest matí l'home amb cadira de rodes que aquest dilluns a la tarda va ser detingut quan es va acostar amb la seva cadira de rodes al cordó policial durant la manifestació contra l'empresonament de quatre arrestats del 29-M.

Segons han informat fonts de la policia catalana, el detingut, d'edat avançada, ha quedat en llibertat i ha pogut abandonar a primera hora d'avui la comissaria, a l'espera de rebre la citació judicial.

L'home va ser detingut ahir a la tarda quan participava en una manifestació convocada per protestar contra l'empresonament de quatre dels arrestats pels aldarulls a Barcelona durant la jornada de vaga general del passat 29-M.

L'home es va dirigir cap al cordó policial i va ser arraconat pels policies, que el van obligar a entrar en una furgoneta, mentre la cadira de rodes quedava abandonada al carrer.

Segons el moviment d''indignats', alguns dels manifestants van fer arribar la cadira de rodes als Mossos d'Esquadra perquè la poguessin lliurar al detingut, mentre que alguns dels seus amics van aconseguir que la policia els lliurés les claus de casa seva per poder anar a cuidar la seva dona, que estava sola i està afectada per una malaltia terminal.

En solidaritat amb el detingut, el grup d'ancians 'indignats' autodenominats 'iaioflautes' ha convocat per a aquesta tarda una concentració a la plaça de Catalunya.

stats