Esports 21/05/2012

Cesc Fàbregas assegura que pot “rendir més”, a la portada d''El 9 esportiu'

El diari entrevista el jugador d'Arenys del Barça, que lamenta la marxa de Guardiola, però està segur que amb Vilanova tot serà igual

Ara
1 min
El 9 esportiu, 21 de maig del 2012

Barcelona'El 9 esportiu' dedica la portada d'aquest dilluns al blaugrana Cesc Fàbregas, que assegura: "Puc rendir més". En una entrevista amb el diari, el jugador d'Arenys diu que "Tito és un altre malalt de futbol" i, malgrat que lamenta la marxa de Guardiola, està segur que amb Vilanova tot serà igual.

'Mundo Deportivo' afegeix un nom nou als fitxatges possibles per al Barça, i aquest dilluns titula: "Zabaleta, per si marxa Alves". Segons el diari, l'argentí del City, al qual titlla de "polivalent" i assegura que té bona relació amb Messi i Mascherano, és un dels nom que valora el Barça.

'Sport' ja se centra en el compte enrere per a la final de la Copa del Rei d'aquest divendres, i avui titula: "Messi, com nou". El rotatiu subratlla que el Barça torna avui a la feina per tal de preparar "intensament" l'últim títol de l'any.

A la premsa de Madrid, 'As' també especula sobre possibles fitxatges per al Reial Madrid i titula: "Silva, objectiu blanc" si "Kaka troba un destí".

stats