Esports 20/01/2012

El Barça no confirma el nou disseny de Nike però deixa clar que la senyera hi serà segur

La multinacional i el club no confirmen si el disseny publicat per 'Sport' serà el de la propera temporada. Asseguren que és una operació empresarial confidencial

Ara
1 min
Sport

BarcelonaLa junta directiva del Barça i la firma esportiva Nike hauria arribat a un acord sobre l'equipació que el club blaugrana lluirà a partir de la temporada que ve, segons avança aquest divendres el diari Sport. Fonts club consultades pel diari ARA però, deixen clar que la senyera hi serà segur malgrat que no apareix al gràfic publicat per aquest diari. Tant Nike com el Barça afirmen que no es pot considerar oficial el disseny fins que es faci públic i que en tractar-se d'una operació que mou molts diners no hi haurà posicionament oficial al respecte.

Tal com es pot veure en el tuit d'aquesta captura de la pàgina del rotatiu, l'uniforme del Barça per al curs 2012-2013 perdrà les ratlles blaves i grana i presentarà un degradat total, amb la zona central de color vermell, i unes franges ataronjades a la zona del coll i als extrems de les mànigues.

La segona equipació tornarà a ser taronja, tal com ja va passar les temporades 1991-1992 –amb la qual es va guanyar la primera Copa d'Europa, a Wembley– i la 2006-2007, amb Frank Rijkaard a la banqueta.

D'altra banda, la samarreta d'entrenament serà negra a la zona superior i blava a la inferior, amb uns detalls groguencs.

D'altra banda, els logotips de Qatar Foundation i d'Unicef, segons que sembla, es mantindran al mateix espai de la samarreta que aquesta temporada, al pit i a la part baixa del darrere, respectivament.

stats