ESPANYOL
Esports 11/02/2015

L'Espanyol treu un empat molt valuós de Bilbao (1-1)

Víctor Sánchez ha marcat un gran gol, amb un xut llunyà, després del gol d'Aduriz

Víctor Sánchez, celebrant el seu gol amb els suplents de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol busca un bon resultat al partit d'anada de les semifinals de Copa, contra l'Athletic, amb baixes al mig del camp. Sergio juga amb Pau López; Colotto, López, Moreno, Fuentes; Arbilla, Sánchez, Álvarez, Vásquez; Sergio García i Stuani. L'Athletic però, ha començat més fort i als 10 minuts de joc Aduriz ha fet el primer gol del partit en rebre entre els dos centrals, encarar sol Pau López i superar Pau amb una picadeta magnífica.

Mica en mica, l'Espanyol s'ha anat estirant, malgrat que Javi López patia molt al doble pivot, on no sol jugar. Però als 35 minuts de joc, la primera ocasió catalana ha acabat en gol. Una centrada de Sergio Garcia l'ha tret malament la defensa i Víctor Sánchez, amb un gran xut, ha marcat l'empat (1-1, 35'). Abans del descans, Muniain, amb un xut perillós, ha protagonitzat l'ocasió més clara dels locals.

A la segona part, l'Espanyol, amb molta confiança, ha buscat guanyar el partit, amb Sergio Garcia fent una centrada que ha acabat tocant el travesser de la porteria d'Herrerín. L'Athletic s'ha posat nerviós, en no aconseguir dominar el partit, i Valverde ha fet un doble canvi apostant per dos davanters, Viguera i el jove Aketxe. Però Sergio ha apostat fort, fent entrar Caicedo per Stuani per portar perill a les contres, ja que mica en mica, la pilota ha tornat als peus dels bascos.