ROLAND GARROS
Esports 04/06/2012

David Ferrer derrota en tres sets Marcel Granollers i arriba als quarts de final de Roland Garros

David Ferrer jugarà per tercer cop en la seva carrera els quarts de final a París contra el guanyador del duel Gasquet-Murray

T.p.
1 min
David Ferrer, durant el seu partit amb Marcel Granollers als vuitens de final de Roland Garros

BarcelonaEn el partit inaugural de la jornada a la pista central de Roland Garros, David Ferrer no ha patit gaire per superar el català Marcel Granollers en tres sets. El jugador de Xàbia, molt segur en el seu joc, s'ha imposat en tres sets (6-3, 6-2 i 6-0) i s'ha classificat per tercer cop en la seva carrera per als quarts de final de Roland Garros. Abans ho havia fet el 2005 i el 2008.

Ferrer, que ha jugat al llarg de la seva carrera dues semifinals de Grand Slam (Austràlia, 2011 i Estats Units, 2007), buscarà les seves primeres semifinals a Roland Garros contra el guanyador del partit entre el local Gasquet i l'escocès Andy Murray. Ferrer, que aquest 2012 ha guanyat els torneigs d'Auckland, Buenos Aires i Acapulco, ja va arribar als quarts de final del primer Grand Slam de la temporada, l'Open d'Austràlia.

Marcel Granollers, per la seva banda, s'acomiada després de la seva millor participació a Roland Garros. El barceloní ha arribat molt cansat al duel amb Ferrer, després de molts partits llargs, i en cap moment no ha oposat resistència al fantàstic joc des del fons de la pista del xabienc.

stats