Lliga Endesa
Esports 29/05/2016

El Fuenlabrada li dura 20 minuts al Barça Lassa (68-84)

Tomás Satoransky (21 punts i 7 assistències) lidera el triomf culer

BarcelonaEl Montakit Fuenlabrada tan sols li va durar 20 minuts a un Barça Lassa (68-84) que va aconseguir classificar-se per onzena temporada consecutiva per disputar les semifinals de la Lliga Endesa. Tomás Satoransky (21 punts i 7 assistències) va liderar el triomf culer en un dia en què Xavi Pascual va recuperar Shane Lawal però va tenir la baixa de Pau Ribas.

Animat per un Marko Popovic que va anotar 11 punts en el primer període, per una intensitat més alta que la de dijous i per un bon encert en el llançament de tres punts, el Montakit Fuenlabrada va mantenir el tipus durant uns primers 20 minuts que van acabar amb el resultat de 36-38. El partit, però, es va trencar en un tercer quart en què el Barça Lassa es va apuntar un demolidor parcial de 9-28 i va fer créixer la renda per sobre dels 20 punts (45-67).

Molt concentrat, l’equip blaugrana va passar per sobre d’un rival voluntariós i ben treballat, però sense recursos per competir contra un Barça Lassa molt més complet.

El rival se sabrà dimarts

El Barça Lassa haurà d’esperar a dimarts per conèixer el seu rival a les semifinals ja que l’Herbalife Gran Canària (93-87) es va imposar al Laboral Kutxa i va forçar el tercer partit de la seva eliminatòria de quarts de final.