LLIGA DE CAMPIONS
Esports 30/04/2013

Jupp Heynckes: "Sortirem a marcar gols"

El tècnic del Bayern diu que el Barça continua marcant les pautes del futbol europeu, ja que és un "model a seguir, pel joc i pel comportament fora del terreny de joc"

Albert Llimós
2 min
El tècnic del Bayern de Munic, Jupp Heynckes, durant la roda de premsa

BarcelonaJupp Heynckes ha avisat el Barça que el conjunt bavarès no especularà ni jugarà defensivament dimecres al Camp Nou. "Tenim les idees molt clares de com hem de jugar. Sóc molt optimista, no penso en termes negatius. Tinc molta confiança en els meus jugadors".

L'exentrenador d'Athletic i Reial Madrid, tot i comptar amb un resultat rotund de 4 a 0 de l'anada, no vol trair l'essència que ha implantat durant les darreres temporades al Bayern. Heynckes ha admès que "s'ha de tenir en compte el rival, però el Bayern té la seva filosofia, hem demostrat que som un gran equip que estem jugant a un nivell molt alt. No plantejarem un partit defensiu. Som capaços de marcar gols al Camp Nou".

Més enllà de l'estil i la filosofia del Bayern, Heynckes no ha donat l'eliminatòria per resolta. El tècnic ha avisat que els bavaresos no s'han de "deixar enganyar pel resultat de l'anada". Heycnkes ha dit que el Bayern no es pot "deixar embriagar".

El tècnic ha lloat molt el Barça, i l'ha situat com la referència en el futbol mundial. "Les coses segueixen com estaven". Per Heynckes el conjunt de Vilanova és "un equip que ha jugat a un nivell altíssim durant els sis primers mesos, ha jugat un futbol fantàstic". Lloances per al futbol i també per al comportament exemplar del Barça fora del terreny de joc. "És un exemple d'esportivitat. Ho ha guanyat tot, però no només l'equip ha destacat pel joc, sinó també pel comportament dins i fora del terreny de joc. És un model a seguir i el Bayern ha après del Barça".

Heycnkes ha destacat dos noms per sobre de la resta. De Messi ha dit que "és el millor del món, per la seva actitud i comportament dins i fora del camp. Si està en millors condicions que a Munic dificultarà el nostre joc". Tot i això, l'entrenador del Bayern confia en una defensa "molt estricta" com la que ha mostrat el campió de la Bundeslliga aquesta temporada.

L'altre nom propi: Bastian Schweinsteiger, a qui Heynckes ha situat "al nivell de Xavi i Iniesta, és un líder, un deu".

Finalment el tècnic ha admès que vol que el Borussia Dortmund passi a la final de Wembley tot i tenir una gran relació amb el Madrid, equip amb qui el tècnic del Bayern va guanyar una Lliga de Campions.

stats