Esports 02/08/2012

La Lliga 2012-2013 arrenca amb més canvis en els horaris dels partits

La Lliga de Futbol Professional ha fet públics els horaris de les tres primeres jornades de Lliga a Primera Divisió. Les dues primeres jornades tindran partits a les 11 de la nit, entre els quals, un de l'Espanyol.

Nuria García
2 min
La Lliga 2012-2013 tindrà partits a les 11 de la nit, de moment, en les dues primeres jornades.

BARCELONA.La Lliga de Futbol Professional (LFP) va anunciar ahir els horaris de les tres primeres jornades de Lliga a Primera Divisió. I l'anunci anava acompanyat de sorpreses en forma de nous horaris. I és que a banda dels horaris habituals dels caps de setmana en les últimes temporades, en les dues primeres jornades de Lliga hi ha cinc partits a les onze de la nit. De fet, un d'aquests partits és el de l'Espanyol, que debutarà a la Lliga el dissabte 18 d'agost a les 23 hores al camp del Mallorca. Els altres equips que durant la primera jornada de Lliga començaran el partit un dia i l'acabaran l'endemà són el Llevant i l'Atlètic de Madrid, que jugaran diumenge a les 23 hores; i l'endemà, dilluns 20 d'agost, ho faran el Saragossa i el Valladolid.

També es mantenen els partits dels diumenges a les 12 del migdia. Els primers que ho faran seran el Rayo Vallecano i el Sevilla, en la tercera jornada de Lliga.

D'altra banda, en les dues primeres jornades d'aquesta nova temporada, els dilluns prenen més importància, ja que seran tres els partits que es disputaran.

Horaris de Barça i Madrid

Pel que fa als dos clubs que en els últims anys han monopolitzat els títols de la competició lliguera, el Barça i el Reial Madrid, els horaris dels seus partits seran els habituals de les últimes temporades (els seus partits en les tres primeres jornades seran entre les set i les deu del vespre). El nou Barça de Tito Vilanova debutarà a la Lliga a casa contra la Reial Societat (diumenge 19, 21 hores) i el Reial Madrid ho farà el mateix dia dues hores abans contra el València al Santiago Bernabéu.

A més, en la segona jornada de Lliga, el club blaugrana jugarà al camp de l'Osasuna, i el conjunt blanc al del Getafe a la mateixa hora i el mateix dia (diumenge 26 d'agost, a les 19 hores). I és que aquesta és la jornada de Lliga que es disputa entre l'anada i la tornada de la Supercopa d'Espanya, que els dos clubs disputaran el 23 i el 29 d'agost (l'anada al Camp Nou, la tornada al Santiago Bernabéu). D'aquesta manera tant l'equip de Tito Vilanova com el de José Mourinho tindran el mateix temps per preparar-se el definitiu partit de tornada.

stats