Esports 04/10/2015

L'Atlètic castiga el conservadorisme de Rafa Benítez al derbi madrileny (1-1)

Vietto,celebrant el gol de l'empat de l'Atlètic

BarcelonaEl Reial Madrid ha desaprofitat una gran ocasió per fer-se amb el lideratge en empatar el derbi al Calderón (1-1). L’equip de Rafa Benítez, amb el retorn de Sergio Ramos a l’equip inicial, ha marcat primer amb un magnífic cop de cap de Benzema (9’). Amb Casemiro, que ha jugat un gran partit al centre del camp, ajudant Kroos i Modric, els visitants han vist com Keylor Navas aturava un penal a Griezmann. El Madrid ha perdut Carvajal, a causa d'una lesió, abans del descans.

A la segona part, els locals han revolucionat l’atac fent entrar Ferreira-Carrasco per Oliver, l’argentí Vietto per Correa i Jackson Martínez per un Fernando Torres que ha estat fluix. Benítez ha fet entrar Bale, però ha potenciat la defensa amb Kovacic per reforçar el centre del camp, traient Benzema. Finalment, Vietto ha marcat el gol de l’empat després d’una errada defensvia d’Arbeloa, que havia entrat per Carvajal.