SUPERCOPA
Esports 28/08/2012

Mourinho: "Guanyar la Supercopa i guanyar el Barça... no són les meves prioritats"

El tècnic portuguès ha parlat un dia abans de rebre el Barça i ha reiterat les crítiques als seus jugadors per la derrota a Getafe

Ara
2 min
José Mourinho durant una roda de premsa

MadridJosé Mourinho, que segueix sense atacar el Barça i es mostra més tranquil que la darrera temporada, ha afirmat que amb tants partits al calendari té problemes per decidir la convocatòria. Sobre Pepe ha afirmat que "ha marxat durant l'entrenament per veure el naixement de la seva filla. Ha entrenat bé, està recuperat i segurament estarà llest per jugar".

Quan li han preguntat sobre si guanyar dimecres seria important per fer mal al projecte de Tito Vilanova, Mourinho ha dit que "el meu problema és només saber si la diferència de caràcter dels meus jugadors entre els dos primers partits i el de Getafe és una casualitat o no. Guanyar la Supercopa o no, guanyar el Barça o no... no són les meves prioritats. La meva prioritat és veure si l'actitud contra el Getafe va ser una casualitat o una conseqüència d'un determinat perfil psicològic que els jugadors han construït. Vull veure quins jugadors tinc i amb quin perfil".

Preguntat sobre com imagina el partit, Mourinho ha contestat que "els partits no es poden predir, els detalls canvien la direcció del matx. No crec en els guions dels partits, no puc imaginar què passarà. No imagino que defensaré bé 80 minuts per marcar al final. Si ells tenen la pilota, cal defensar bé. Si la tenim nosaltres, cal jugar sense preocupacions, sense pors, intentant marcar des del primer minut. Si és un pla, és ben bàsic".

Sobre la derrota de Gefate, Mou ha dit que "vaig parlar amb l'equip però no tinc per què explicar el que vaig dir. Ja m'han dit que alguns periodistes ja heu parlat de la reunió. No sé si són veritats o no, m'importa poc. Sí, he parlat amb els jugadors i els he dit el que tocava en funció del que vaig veure a Getafe, res més". Mourinho ha afirmat que "Cristiano ha jugat al nivell de la resta de l'equip, el poso al mateix sac" i que per guanyar "no ens cal canviar res respecte al partit d'anada. Va ser una segona part igualada".

A més, el tècnic blanc no ha descartat més fitxatges: "El mercat, tant el d'entrada com el de sortida, segueix obert".

stats