BARÇA
Esports 12/06/2012

El representant de Tito Vilanova es reuneix amb el Barça i tancarà avui el contracte del tècnic

Josep Maria Orobitg s'ha reunit aquest matí amb la secretaria tècnica del Barça, i Vilanova segurament firmarà el contracte aquest dimecres

Ara
1 min

BarcelonaTito Vilanova signarà demà el contracte, després que avui es tanquin els darrers detalls durant la reunió d'aquest matí entre Andoni Zubizarreta, Josep Maria Bartomeu i Josep Maria Orobitg. Orobitg ha arribat a les 10 del matí tocades a la Ciutat Esportiva del club. La durada del contracte serà de dos anys i, segons assegura el periodista de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, deixarà Vilanova amb les mateixes condicions contractuals que Guardiola en la temporada posterior al triplet. La confirmació de l'acord és imminent.

La idea del club es que dimecres Vilanova vingui de l'Escala, que és on es troba de vacances, per signar el contracte i ser presentat divendres. L'acord final s'ha retardat més del previst per part d'ambdues parts a causa de detalls que es poden considerar menors, però que afecten directament el treball diari de Tito Vilanova i referits a les condicions dels seus ajudants i dels preparadors físics.

stats