PRIMERA DIVISIÓ
Esports 12/11/2012

Els jugadors del Llevant denuncien que Pepe ha ballat davant del seu vestidor per burlar-se d'ells

Jugadors dels dos equips s'han encarat i la policia s'ha vist obligada a separar els locals i els madridistes

Ara
2 min
Operació remuntada

BarcelonaSegons ha informat Onda Cero, el madridista Pepe ha ballat a la porta del vestidor del Llevant al final del partit. Els jugadors han reconegut que s'ha produït una petita baralla al final del partit. "Ens hem escalfat. És normal. El Madrid ho ha celebrat al vestidor com si haguessin guanyat la Copa d'Europa. Això està bé... vol dir que el Llevant és important ", ha dit Juanlu després del partit". Segons Onda Cero, Pepe hauria anat un pas més endavant i hauria celebrat el triomf ballant davant de la porta del vestidor del Llevant. Segons la Cope, a més, els jugadors del Llevant haurien contestat a Pepe: "Ja plorareu quan vingui aquí el Barça".

Minuts després, Juanfran ho ha reconegut al programa 'Punto Pelota': "Jo he vist Pepe rient, ballant, mofant-se de nosaltres. La policia i la seguretat del nostre camp ens ha hagut de separar".

A més, Muñiz Fernández ha fet constar a l'acta que "un cop finalitzat el partit, mentre ens dirigíem a l'interior de les instal·lacions, a la zona que separa ambdós vestidors, ens trobem un nombre reduït de jugadors, tècnics, personal dels dos equips i forces de seguretat intentant mediar entre dues persones que discutien en actitud provocativa i amenaçant que han estat separades pel personal de seguretat del Llevant UD SAD i, posteriorment, identificades a petició nostra pel coordinador de seguretat del club com Don José M. Higuero Camps, empleat de la seguretat del Reial Madrid CF, i Vicent Ferrer Gómez, empleat del Llevant UD SAD. Després de la intervenció de les forces de seguretat, totes les persones involucrades es van dirigir als seus respectius vestuaris sense més incidents".

Després del partit els jugadors dels dos equips han fet afirmacions pujades de to. Sergio Ramos ha dit que "Ballesteros i Navarro es podrien dedicar a la boxa, són molt antiesportius", en referència al cop que ha rebut Cristiano. Diop, de la seva part, ha demanat a la premsa: "Expliqueu que ha estat un 'puto' atracament". Juanlu ha afegit que "si avui el Madrid perdia, s'acabava la Lliga i no ho podien permetre", fent referència a l'actuació arbitral.

Problemes de visió de Cristiano

El portuguès, que ha estat substituït al descans, hauria perdut per uns moments part de la visió per culpa del cop que ha rebut de David Navarro, segons han informat responsables del club blanc. A més, aquestes mateixes fonts han informat diversos periodistes que després del partit Ballesteros hauria agredit Pepe amb un cop de puny. "Ara volen tirar merda a Ballesteros per tapar el que ha fet Pepe", ha dit Juanlu en declaracions a Marca TV. La policia ha actuat dins els vestidors per evitar que els jugadors dels dos equips es trobessin de nou en abandonar el camp. Els locals han denunciat l'actuació d'algun membre de la seguretat del Madrid, i Sergio Ramos, la manca d'esportivitat dels locals dins el camp.

stats