BARÇA
Esports 20/12/2012

Puyol: "Estem contents, ens han dit que l'operació d'en Tito ha anat bé"

El capità ha parlat en roda de premsa. Ha valorat els problemes de Vilanova i el sorteig de la Lliga de Campions

Ara
1 min
Carles Puyol en roda de premsa

BarcelonaPuyol ha reconegut que "la notícia d'en Tito va ser un cop molt dur, però la millor manera d'ajudar en Tito és seguir treballant com sempre. Va ser un cop molt dur, però ell no havia estat operat i ja ens animava i ens deia que tornaria. Un cop Tito ens ho va explicar, l'equip estava millor, ens va animar". Puyol ha comunicat que els jugadors ja han rebut un missatge en què se'ls ha comunicat que "l'operació d'en Tito ha anat bé". A més, ha recordat com "casos com el de l'Abidal ens ensenyen que podem lluitar i seguir jugant. És un exemple que pot ajudar en Tito". Puyol ha definit Vilanova com "el nostre líder" i ha assegurat que "estarem junts al seu costat".

Sobre Jordi Roura ha comentat que "el coneixem, és un home molt actiu als entrenaments. La nostra forma de jugar no canviarà gens, tenim una filosofia. Estem en bones mans". Puyol ha reconegut que "ens deixa tranquils, aquesta aposta pel cos tècnic del club". El defensa ha comentat que ha vist "molt fort" Éric Abidal i que "confia que pugui jugar de nou en breu".

La renovació

Sobre la seva renovació, Puyol ha explicat que la proposta de la data de finalització del contracte és "del club", i que "la meva idea és poder acabar aquest contracte i, si puc, anar més enllà".

El Milan, de nou

Sobre el sorteig de la Champions, Puyol ha dit: "Estic content, ja que el Milan és un equip que sempre m'ha agradat. Un estadi que impressiona, serà molt bonic. Sobre el Madrid i el United... serà una gran eliminatòria". Puyol ha comentat que "serà bonic veure de nou en Bojan, un bon amic".

stats