Esports 08/07/2012

Serena Williams torna a regnar i guanya el cinquè Wimbledon

A.s.
1 min
Serena, la petita de les germanes Williams, salta d'alegria amb el títol d'ahir.

A casa de les Williams ja no deuen saber on posar els trofeus de Wimbledon. Entre les dues germanes -Venus i Serena- n'han guanyat 10, comptant el que ahir va aconseguir la petita (30 anys). Serena Williams va tornar a vèncer a l'herba de l'All England Club superant, en tres sets (6-1, 5-7 i 6-2), a la final la polonesa Agnieszka Radwanska (tercera de la WTA), amb millor rànquing que la nord-americana (sisena) tot i que amb problemes respiratoris que li van treure força en el tram final del partit.

Per a la petita de les germanes Williams aquesta victòria té un regust molt especial tot i ser el cinquè Wimbledon. El mes de març del 2011 va patir una embòlia pulmonar que la va apartar del tenis durant força mesos. El seu rànquing se n'ha ressentit, però no el seu tenis, com es va poder comprovar ahir a la pista central. Amb aquest Serena Williams acumula 14 títols de Grand Slam (5 tornejos de Wimbledon, 5 de l'Open d'Austràlia, 3 de l'Open dels Estats Units i un Roland Garros) i completa un palmarès espectacular des que va estrenar-se com a professional el 1995 amb 14 anys.

La potència amb el servei, una de les seves grans armes, que li va fer guanyar molts punts ahir, demostra que Serena Williams ha tornat per quedar-s'hi alguns anys més.

stats