Tercera derrota en vuit dies del Manchester United de José Mourinho

Els 'red devils' queden a sis punts del Manchester City de Guardiola

T.p.
Mourinho, frustrat per la derrota del seu United.

BarcelonaTercera derrota consecutiva del Manchester United de José Mourinho. Els 'red devils' han perdut a Watford, al nord de Londres, per 3-1, i queden a sis punts del Manchester City de Guardiola. Després de guanyar els quatre primers partits oficials (les tres primeres jornades de lliga i la final de la Community Shield), el United ha perdut tres partits en tot just vuit dies: primer derrota al derbi de Manchester amb el City (1-2), després desfeta a Rotterdam contra el Feyenoord a l'Europa League (1-0) i ara derrota contra el Watford entrenat per Walter Mazzarri.

Etienne Capoue ha marcat el primer gol local al minut 34, però el jove Rashford ha empatat al 62, quan més malament jugava el United. El colombià Zúñiga ha fet el 2-1 al minut 87 i Deeney, de penal, ha tacant la festa local al 94 (3-1).

Mourinho ha deixat a la banqueta Memphis Depay, Juan Mata i Ashley Young, però els ha fet entrar a la segona part per donar relleu a Martial, Shaw i Valencia, i aplegar així molts homes d'atac al voltant d'Ibrahimovic i un Pogba desaparegut. La pròxima jornada, el United rep el Leicester, el vigent campió.