BARÇA
Esports Barça 22/05/2013

L'Ajuntament de Barcelona ingressa més de 94.000 euros per vestir Colom del Barça

Aquest import es destinarà íntegrament a projectes socials de la ciutat

Ara
1 min
El monument de Colom, vestit amb la samarreta del Barça / GERMÁN PARGA / FCB

BarcelonaL’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà, ha autoritzat l’empresa Media Planning Group, SA a dur a terme aquesta acció publicitària. D’acord amb el conveni signat entre les dues parts, l’empresa -contractada per Nike per a la gestió, contractació, muntatge i desmuntatge de les accions autoritzades- abonarà a l’Institut de Paisatge Urbà un import de 94.100 € més l’impost sobre el valor afegit (IVA), corresponent a la reparació per l’impacte paisatgístic ocasionat per l’ús excepcional autoritzat. Aquest import es destinarà íntegrament a projectes socials de la ciutat.

Aquesta acció comportarà a fer un ús expecional del paissatge urbà des del dimecres 22 de maig fins el 9 de juny. Durant aquests dies, es podrà veure un element tèxtil amb forma de samarreta del Barça col·locat a l’estàtua del monument al·legòric a Cristòfor Colom.

L’acció, que també inclou la instal·lació d’una tanca perimetral de protecció al voltant del monument, es realitza amb motiu de les obres de reparació, rehabilitació i condicionament de l’ascensor interior i de manteniment i neteja de la seva estructura exterior, coincidents amb el 125è aniversari de la seva inauguració.

stats