RECULL DE PORTADES
Esports Barça 19/04/2012

'L'autobús' del Chelsea impedeix el gol del Barça: "Pròxima parada: Camp Nou", a la portada d''El 9 Esportiu'

'Mundo Deportivo' diu: "Toca gesta". 'Marca' li retorna el titular d'ahir a l''Sport' i titula: "Quin pal"

Ara
1 min
El 9 esportiu, 19 d'abril del 2012

BarcelonaEl Barça va perdre al camp del Chelsea (1-0) malgrat que va dominar clarament el joc amb una possessió estratosfèrica per un partit de semifinals de Champions i nombroses oportunitats de gol, sense encert. 'El 9 Esportiu' se centra en la defensa de l'equip londinenc i situa en la imatge de portada el popular autobús de la ciutat. El titular és: "Pròxima parada: Camp nou".

'Mundo Deportivo' diu: "Toca gesta", i 'Sport' subratlla la qualitat del joc del Barça a Stramford Bridge i fa una crida a l'optimisme: "Si juguen així, aniran a la final".

A la premsa de Madrid, 'Marca' li retorna el titular a l''Sport', que ahir es referia a la derrota dels blancs davant el Bayern com "Pal al Reial Madrid". Avui, el diari madrileny titula: "Quin pal!", i subratlla el grandíssim joc dels blaugrana: "Juga el Barça, guanya el Chelsea".

'As' dedica un titular secundari al partit de Stamford Bridge en el qual assenyala: "Drogba posa en un embolic el Barça". No obstant això, el diari se centra en les opcions del Reial Madrid per arribar a la final de Munic i titula: "Favorits a les apostes".

stats