Barça
Esports Barça 29/12/2010

Bojan: "Seria millor jugar el dia 3. Estem amb l'AFE"

El davanter ha tornat avui als entrenaments amb el FC Barcelona després de ser la figura del partit amistós jugat ahir a l'Estadi Lluís Companys

Redacció
2 min

BarcelonaEl davanter català del Barcelona Bojan Krkic s'ha mostrat partidari aquesta tarda que la pròxima jornada de Lliga es disputi íntegrament el pròxim 3 de gener, tal com exigeix l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE).

"He parlat amb quatre o cinc companys de l'equip i pensem que seria millor jugar el dia 3. Estem a favor de l'AFE i veurem què passa demà", ha manifestat el jugador.

Per al davanter, no suposaria cap inconvenient jugar contra el Llevant dos dies abans de fer-ho a San Mamés contra l'Athletic en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, ja que el Barça disposa de "plantilla suficient per jugar dos partits en 48 hores".

Bojan ha tornat avui als entrenaments amb el FC Barcelona després de ser la figura del partit amistós que van jugar ahir a l'Estadi Lluís Companys les seleccions de Catalunya i Hondures en què el blaugrana va marcar dos dels quatre gols de la seva selecció (4-0).

"Vaig gaudir molt. Feia temps que no m'ho passava tan bé en un camp de futbol i espero que em doni confiança per al 2011", ha explicat Bojan, que ha assenyalat "la tranquil·litat i la confiança" amb les quals va jugar ahir com les claus del seu gran partit.

Comparant la seva actuació d'ahir amb Catalunya al paper que té en el Barcelona, Bojan ha dit que són situacions "diferents perquè sigui pel que sigui aquí els minuts de joc no són tants".

"No jugo pressionat en el Barça", ha dit el jugador, qui ha assenyalat "la falta de minuts" al Barça com el factor que determina la diferència amb el Bojan que es va exhibir ahir a la nit a Montjuïc.

"Quan gaudeixo jugant, ho faig millor", ha resumit el jugador blaugrana.

Bojan Krkic ha deixat clar que ell no es queixa. "Sóc conscient que en el Barcelona és més difícil tenir més minuts perquè hi són els millors jugadors del món i passem per una etapa de la història del club increïble, per això costa més trobar continuïtat", ha raonat.

El davanter de Linyola s'ha mostrat "molt agraït" al club per renovar-li el contracte fins al 2015, cosa que considera "un gest de confiança" i ha llançat un avís: "El millor Bojan encara no s'ha vist. Entreno per demostrar que puc jugar aquí i triomfar".

Li han preguntat per la renovació de l'entrenador, Pep Guardiola, i el jove del planter blaugrana ha estat clar i concís: "Qualsevol culer que estimi al club vol que renovi el míster".

Sobre el que pot aportar a l'equip el nou fitxatge, l'holandès Ibrahim Afellay, que avui ha debutat com a blaugrana, el davanter ha manifestat que si l'ha fitxat el club "és perquè pot aportar coses quan l'entrenador ho decideixi".

stats