BARÇA
Esports Barça 30/04/2011

Guardiola: “És una gran lliçó, el que ha passat avui”

Per Guardiola, a l'equip li ha faltat tenir la pilota a la segona part per poder sumar tres punts que els haurien apropat al tercer títol de Lliga consecutiu

Nuria García
2 min
Pep Guardiola.

BarcelonaPep Guardiola ha reconegut que al seu equip li ha faltat tenir la possessió de la pilota a la segona part per poder sumar els tres punts a Anoeta."Som un equip que pot guanyar i que pot perdre. Venim d'una situació complicada amb moltes baixes. A la segona part ens ha faltat el plus de portar el control. No hem tingut la pilota i nosaltres necessitem tenir el control", ha explicat.

"És una gran lliçó, el que ens ha passat avui. Haurem de ser molt forts al camp, dimarts. A la Lliga ens queden quatre punts i els hem de buscar com sigui, començant per la setmana vinent al derbi. Les coses ens les hem de guanyar: els quatre punts que ens queden per ser campions, el passi a la final de la Lliga de Campions...", ha explicat el tècnic blaugrana, que ha afegit: "El toc d'atenció, només per la competició que és, la tornada de les semifinals de la Champions, ja hi és".

Sobre l'equip, el tècnic ha comentat: "No crec que tingui uns jugadors que es confiïn. La Reial es jugava la vida. Tens el regust amarg d'haver perdut, però en línies generals tinc poques coses a retreure a l'equip".

Sobre les lesions de Montoya i Milito, Guardiola ha assegurat que l'equip arriba al tram decisiu de l'eliminatòria curt d'efectius. "Em sap greu per Montoya, perquè en la primera acció ja ha caigut", ha dit el tècnic blaugrana, que també ha parlat de Milito. "És una llàstima. En la jugada del gol anul·lat, Milito s'ha fet un trencament muscular. Tenim un bon filial, però per això ara més que mai necessitem el suport de la gent".

I sobre Fontàs, que ha jugat de lateral esquerre per primer cop, ha dit: "No és fàcil per un nano del filial jugar i jugar en una posició que no li toca. Arribem justos d'efectius al final i necessitem el suport de la gent perquè ens doni un cop de mà. Quan competeixes en totes les competicions, quan tens baixes, tot costa més".

Per últim, també ha fet referència al partit de dimarts: "És una semifinal de Champions on tot està per fer i tot és possible. Tenim un bon avantatge, però hem de recuperar la gent, veure com estem i preparar-nos. Tinc la sensació que passarem moments dolents durant el partit, serà una eliminatòria molt dura en tots els sentits".

stats