Esports Barça 04/05/2012

Tito Vilanova, el primer a marcar un gol a Mourinho com a entrenador

Va ser en una semifinal de la Copa Catalunya davant el Barça dirigit pel portuguès, quan Vilanova jugava amb el Lleida

Ara
1 min
Què ha passat aquesta temporada?

BarcelonaTito Vilanova i José Mourinho es batran a les banquetes la temporada que ve d'igual a igual, però la seva relació als camps de futbol es remunta més d'una dècada enrere. De fet, es pot considerar que Vilanova, que rellevarà Pep Guardiola com a tècnic del Barça aquest estiu, va ser el primer botxí de Mourinho en la seva estrena com a entrenador. I és que Vilanova va marcar el primer gol que Mourinho va rebre com a tècnic.

En un article que publica aquest divendres 'El Segre', el diari explica que Vilanova va marcar amb el Lleida en una semifinal de la Copa Catalunya davant el Barça dirigit pel portuguès. Va ser el 1998, quan el llavors primer entrenador dels blaugranes, Van Gaal, va cedir la banqueta al tècnic portuguès per a aquell partit.

Vilanova i Mourinho van ser notícia junts l'agost passat, quan en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya el tècnic portuguès va ficar el dit a l'ull a l'encara segon entrenador del Barça durant la tangana que hi va haver al terreny de joc. A la roda de premsa posterior, Mourinho va dir que no sabia qui era 'Pito' Vilanova.

stats