BARÇA
Esports Barça 16/05/2012

El Barça 2012/2013 es veurà gairebé sempre en canals de pagament

Mediapro nega que s'hagi plantejat l'opció de traslladar el futbol en obert als dilluns, tal com s'ha especulat

Ara
1 min

BarcelonaEls partits del Barça i del Reial Madrid de la propera temporada es veuran gairebé sempre en canals de pagament. Així ho publica aquest dimecres el diari 'Mundo Deportivo', que també assegura que els partits en obert passaran de dissabte a dilluns. Fonts de Mediapro, però, han negat a l'ARA que s'estigui treballant amb aquesta intenció.

En qualsevol cas, el president de Mediapro, Jaume Roures, va obrir la porta dilluns en declaracions a RAC1 a moure de dia el partit en obert. Roures també va advertir que possiblement hi hauria menys partits del Barça i del Madrid en obert, la qual cosa encaixaria amb el trasllat d'aquest partit als dilluns: el fet que tots dos equips juguin competicions europees entre setmana els impediria jugar la lliga el primer dia de la setmana.

També canviarà el model de partits en obert de la Lliga de Campions. Segons 'Mundo Deportivo' només hi haurà un partit en obert (els dimarts) i la resta s'emetran per Canal +. Així, caldrà pagar per veure la meitat dels partits a Europa del Barça i del Reial Madrid.

stats