Esports Barça 21/04/2012

Quatre jornades per intentar el miracle

El partit contra el Sevilla al Bernabéu i la visita a San Mamés són els partits més complicats per al Madrid, que hauria de punxar tres vegades per perdre la Lliga

Auri Garcia Morera
1 min

BarcelonaDesprés de perdre contra el Madrid al Camp Nou, al Barça li queden quatre jornades per intentar el miracle de remuntar set punts als blancs. La primera ocasió clara perquè els de Mourinho perdin punts serà diumenge de la setmana que ve a les 12h, en què rebran la visita del Sevilla al Bernabéu. El Barça jugarà unes hores més tard, a les 21.30, al camp del Rayo Vallecano.

La segona ocasió clara arribarà pocs dies després, en la jornada intersetmanal que es juga entre l'1 i 3 de maig. El Madrid visitarà San Mamés, en un partit que es preveu complicat per als blancs però en què l'Athletic no necessita guanyar perquè ser finalista de Copa ja li assegura la classificació per a l'Europa League. En aquella jornada, el Barça rebrà el Màlaga al Camp Nou.

Les dues últimes jornades són, a priori, molt assequibles per al Madrid: visitarà el camp del Granada, i tancarà la competició rebent el Mallorca al Bernabéu. El Barça haurà de jugar el derbi català contra l'Espanyol al Camp Nou, en un partit que recorda la penúltima jornada de la Lliga 2006-2007, i tancarà la lliga visitant el camp del Betis.

stats