Lliga Endesa
Esports Bàsquet 07/03/2012

Tercera victòria seguida del Fiatc Joventut (91-67)

El conjunt que entrena Salva Maldonado, que no ha perdut des que Lubos Barton ha arribat a l'equip, ha completat un primer quart excepcional en què ha anotat 34 punts i tan sols n'ha encaixat 15

Lubos Barton i Àlex Mumbrú

BadalonaEl Fiatc Joventut ha sumat contra el Gescrap Bizkaia (91-67) la tercera victòria consecutiva de la temporada i ja suma 10 triomfs a la Lliga Endesa. El conjunt que entrena Salva Maldonado, que no ha perdut des que Lubos Barton ha arribat a l'equip, ha completat un primer quart excepcional en què ha anotat 34 punts i tan sols n'ha encaixat 15.

Els aficionats que han presenciat el partit en directe s'ho han passat d'allò més bé amb l'exhibició ofensiva del seu equip contra un rival complicat. Els seguidors han tingut al minut 19 un emotiu record per al lesionat Pere Tomàs.