Lliga Femenina
Esports Bàsquet 01/06/2012

El Ros Casares no desapareix com a club i ampliarà el seus equips de formació

La Federació Espanyola busca ara substitut per a la plaça de l'equip valencià a la lliga femenina i ja ha contactat amb l'UNB Obenasa Lacturale, un dels dos equips que van perdre la categoria

àlex Gozalbo
1 min
La capitana del Ros Casares, Laia Palau, en el moment de rebre el trofeu.

BarcelonaLa renúncia del Ciudad Ros Casares a tenir un equip professional no significa la desaparició del club, que la pròxima temporada ampliarà el nombre d'equips de formació que treballaran al pavelló de la Malvarrosa. A més, l'entitat (ara Ros Casares València) inscriurà un conjunt sènior a Primera Nacional.

La Federació Espanyola (FEB) busca ara substitut per a la plaça de l'equip valencià a la lliga femenina i ja ha contactat amb l'UNB Obenasa Lacturale, un dels dos equips que van perdre la categoria fa unes setmanes. El club té fins a la primera setmana de juliol per lliurar la documentació.

En cas de declinar aquesta oferta, el següent equip que podria accedir a la plaça seria el tercer classificat de la lliga femenina 2, el Càceres. Després optarien l'Eivissa, que va ser l'últim classificat de la lliga femenina, i l'Universidad del País Vasco.

Els aficionats del Ciudad Ros Casares s'estan organitzant per realitzar un acte conjunt el pròxim dissabte 9 de juny.

stats