Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/12/2012

L'Assignia Manresa supera el Fuenlabrada i suma la segona victòria de la temporada (74-66)

L'equip de Jaume Ponsarnau ha sabut gestionar diferències curtes però constants

Ferran Laviña i James Feldeine

ManresaL'Assignia Manresa, que a partir del mes de gener es quedarà sense patrocinador, s'ha desfet del Mad-Croc Fuenlabrada (74-66) i ha sumat la segona victòria de la temporada. L'equip local ha sabut gestionar diferències curtes però constants.

Ferran Laviña, que ha començat el partit com a titular, ha tingut un protagonisme clau en una primera meitat en què l'equip local ha aconseguit una renda de sis punts (33-27, al descans). L'Assignia Manresa ha ampliat la diferència fins als deu punts en un tercer període en què ha sabut aprofitar els punts de Troy DeVries.

El Mad-Croc Fuenlabrada de Trifon Poch ha arribat als últims cinc minuts perdent per cinc punts, però no s'ha donat per vençut i ha intentat la remuntada. De fet, el rival ha aconseguit empatar el partit a 90 segons del final. L'equip local, però, ha sabut mantenir la concentració, s'ha apuntat un parcial de 10-2 i no ha deixat escapar el triomf.