Lliga Endesa
Esports Bàsquet 08/11/2014

El Gipuzkoa Basket de Jaume Ponsarnau s'estrena contra el MoraBanc Andorra (67-64)

L'equip basc s'ha apuntat un parcial de 23-4 entre el final del segon període i l'inici del tercer

BarcelonaEl Gipuzkoa Basket de Jaume Ponsarnau s'ha estrenat aquest dissabte contra el MoraBanc Andorra (67-64) i ha sumat la primera victòria de la temporada. David Navarro ha fallat un triple des del mig del camp que hauria enviat el partit a la pròrroga. Will Hanley ha acabat amb 20 punts.

L'equip basc ha aconseguit arribar al descans amb un avantatge de set punts (34-27) gràcies a un parcial final de 15-4 amb el qual ha tancat el segon període. La renda local ha arribat fins als 15 punts (42-27) a l'inici del tercer període.

El MoraBanc Andorra, que ha tornat a tenir la baixa de Víctor Sada, ha reduït la diferència a tres punts a dos minuts del final (57-54), però no ha tingut temps per completar la remuntada.