Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/02/2014

La Bruixa d'Or recau en la derrota al Nou Congost davant el Rio Natura Monbus (56-77)

Vernon Goodridge i Marko Ljubicic s'han estrenat davant l'afició manresana

Pavel Pumprla i Max Kouguere / EFE

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha perdut al Nou Congost contra el Rio Natura Monbus (56-77), en la 19a jornada de la Lliga Endesa. Aquesta nova derrota, contra un rival directe per la permanència, manté al conjunt de Borja Comenge pròxim a la zona baixa de la classificació. Són quarts per la cua, amb 6 victòries i 13 derrotes.

Tot i el 5-4 inicial en el marcador, el Manresa ha anat tot el partit a remolc del conjunt visitant. El desencert exterior, 2 de 15 en triples, i les pilotes perdudes en la primera part han condenmnat a la Bruixa d'Or (27-43). Els de Comenge no han llençat la tovallola després del descans, però la renda guanyada pels gallecs en el primer acte ha estat impossible d'atrapar.

La nota positiva l'han posat Vernon Goodridge i Marko Ljubicic, que s'han estrenat aquest diumenge davant l'afició manresana. Goodridge ha anotat 4 punts i ha capturat 4 rebots, en 19 minuts, i Ljubicic ha fet 8 punts en els 18 minuts que ha estat sobre la pista.

L'entrenador de l'Obradoiro Moncho Fernández ha dirigit el seu partit número 100 a la Lliga Endesa.