PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/09/2012

El Madrid supera el Granada sense patir (3-0)

Dos gols de Cristiano Ronaldo, que al minut 63 ha marxat lesionat, i un d'Higuaín donen als de José Mourinho la primera victòria de la temporada en Lliga

Orellana intenta superar Pepe

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat aquest diumenge el Granada per 3-0 en un partit en què els blancs no han fet un gran futbol, però han estat efectius davant de la porteria de Toño. Dos gols de Cristiano Ronaldo i un de Gonzalo Higuaín han donat la primera victòria de la Lliga al conjunt blanc, que allunya fantasmes.

Luka Modric, que ha sigut titular, ha fet un bon partit, però no ha pogut marcar tot i que ha gaudit d'un parell de bones ocasions. L'home gol del Madrid, Cristiano Ronaldo, ha sigut l'autor dels dos primers gols del matx. El primer ha sigut al minut 25 i amb fortuna, perquè la pilota ha passat per sota de les cames de Toño. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

En el segon temps els blancs han marcat dos gols més, però no han meravellat i fins i tot, abans del segon gol, el públic ha xiulat durant uns moments l'equip blanc. Ronaldo de nou (53') i Higuaín a les acaballes (76') han situat el 3-0 final a favor del Madrid. L'única mala notícia del partit per al Madrid ha sigut la retirada per lesió de Ronaldo, que ha notat molèsties al genoll i ha sigut substituït.