Primera Divisió
Esports Futbol 27/10/2011

José Luis Astiazarán: "Tot el que s'ha escrit que el Madrid o el Barça mai jugaran al matí és mentida"

La LFP confirma que el Madrid-Osasuna es jugarà a les 12 del migdia del 6 de novembre al Bernabéu

Ara
1 min
Kaká celebra el seu gol amb Cristiano Ronaldo.

BarcelonaEl partit entre el Reial Madrid i l'Osasuna al Santiago Bernabéu, corresponent a la 12a jornada de la Lliga BBVA, es disputarà a les 12.00 hores del migdia del diumenge 6 de novembre, segons ha anunciat el president de la Lliga de futbol Professional (LFP), José Luis Astiazarán.

"Tot el que s'ha escrit que el Reial Madrid o el Barça mai jugaran al matí és mentida. De fet, puc anunciar que el Reial Madrid-Osasuna es jugarà a les dotze i al matí", va assenyalar Astiazarán als "Esmorzars esportius d'Europa Press", i va donar per fet que el Barça també podrà jugar en aquest horari, a diferència del que va dir fa temps Jaume Roures, president de Mediapro, quan va dir que ni Barça ni Madrid jugarien a casa a les 12 h, de moment.

El Madrid fa molt temps que no ha jugat a les 12 del migdia, però sí ho va fer, com a mínim, en tres ocasions durant els anys setanta i noranta. Aquests partits, tots davant el Rayo Vallecano i a Vallecas, es van disputar el 30 d'octubre de 1977 (11.45 hores), el 16 de setembre de 1979 (11.30 hores) i el 3 de setembre de 1995 (12.00 hores).

stats