PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/12/2010

El Reial Madrid brinda per un 2011 "a la Cibeles"

El president, Florentino Pérez, juntament amb els capitans, Iker Casillas i Sergio Ramos, i el tècnic, José Mourinho, esperen aconseguir títols l'any 2011

Redacció
1 min
Ramos, Mourinho, Florentino Pérez i Casilles brinden pel 2011.

MadridFlorentino Pérez, José Mourinho, Iker Casillas i Sergio Ramos envien a través de la web del Reial Madrid una felicitació de Nadal als madridistes, als quals també desitgen un bon any 2011. "Volem que els somnis de tots els madridistes es converteixin en realitat i això succeirà si aconseguim títols. Tenim un equip jove, amb talent, molta fam de victòries i el millor entrenador del món. Hem posat els fonaments perquè l'any 2011 ens doni totes les satisfaccions que somiem", ha dit el president, Florentino Pérez.

Mourinho, que afirma que desitja "anar a la Cibeles", apunta ambiciós: "M'agradaria ajudar el Reial Madrid a no guanyar un cop, sinó a iniciar un cicle de triomfs. L'equip ha demostrat que ja no té problemes per lluitar i aconseguir els reptes que es proposa. Per què no he de començar l'any 2011 amb la il·lusió i l'esperança de fer-ho?".

Casillas espera afrontar el nou any "amb noves il·lusions, projectes i fites" i Sergio Ramos es veu "conquerint la desena Lliga de Campions".

stats